Φέρντιναντ: «Η Γιουνάιτεντ ανησύχησε με την αγωνιστική άνοδο της Σίτι»

Φέρντιναντ: «Η Γιουνάιτεντ ανησύχησε με την αγωνιστική άνοδο της Σίτι»

Ο Ρίο Φέρντιναντ παραδέχθηκε πως στη Γιουνάιτεντ φοβήθηκαν όταν άρχισαν να βλέπουν την αγωνιστική εκτόξευση της Σίτι.

Τα τελευταία χρόνια η Σίτι έχει εκτοξευτεί στην παγκόσμια ποδοσφαιρική σκηνή, όντας πλέον μια από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν. Οι «πολίτες» από τότε που πέρασαν στην κατοχή του Σείχη Μανσούρ έχουν κατακτήσει 3 πρωταθλήματα, ενώ φέτος έχουν βάλει πλώρη για το τέταρτο.

Σε… αντίθετη ροή βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει να πανηγυρίσει την κατάκτηση της Premier League από το 2013, όταν ακόμα βρισκόταν στον πάγκο των «κόκκινων διάβολων» ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Όπως παραδέχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Ρίο Φέρντιναντ, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις των ανθρώπων της Γιουνάιτεντ, στο σύλλογο άρχισαν να ανησυχούν όταν είδαν τη συμπολίτισσα να μεγαλώνει.

«Πίστευα ότι θα ήταν κάτι προσωρινό και θα τελείωνε σύντομα… Και πριν από τον Άραβα είχε έναν ιδιοκτήτη η Σίτι που δεν πήγε πολύ καλά. Όμως μετά πήραν τον Ρομπίνιο. Μετά πήραν και τον Τέβες και κάπου εκεί άρχισα να σκέφτομαι “ώπα, τι συμβαίνει εδώ…”.

Μετά πήραν και τον Γιάγια Τουρέ και τον Νταβίντ Σίλβα… Καθόμασταν εκεί με τον Γκάρι Νέβιλ, τον Γκιγκς και τα παιδιά και λέγαμε “τελικά αυτό θα είναι πολύ σοβαρό… Δεν είναι κάτι πρόσκαιρο. Δεν θα ξεφουσκώσουν σε δυο – τρία χρόνια. Έχουνε φτιαχτεί πλέον για να αντέξουν στο χρόνο και να λάμψουν στο μέλλον…». 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ