Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ευχήθηκε στον εορτάζοντα Σόλσκιερ (pic)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ευχήθηκε στον εορτάζοντα Σόλσκιερ (pic)

Σήμερα (26/2) ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» γίνεται 46 ετών και η ομάδα του Μάντσεστερ δεν έχασε ευκαιρία ώστε να του πει χρόνια πολλά.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ γεννήθηκε σαν σήμερα (26/2) πριν από ακριβώς 46 χρόνια και το όνομα του έχει συνδεθεί σε μεγάλο βαθμό με την ιστορία της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ.

Είναι σαν τον φύλακα-άγγελο της που τη σώζει και την προστατεύει όταν εκείνη τον χρειάζεται. Από τον απίστευτο εκείνο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 1999, στο «Καμπ Νου», που σκόραρε το νικητήριο γκολ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, στην τελευταία φάση του αγώνα.

Μέχρι την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία της ομάδας σε μια δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο. Από τα άσχημα αποτελέσματα και την γκρίνια των παικτών επί Μουρίνιο, στην ηρεμία και τις συνεχόμενες νίκες σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Νορβηγός άλλαξε όλη την ψυχολογία και τη απόδοση της ομάδας μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, βάζοντας ξανά την Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι για την είσοδο στην τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Σήμερα λοιπόν ο Σόλσκιερ έχει γενέθλια και οι «κόκκινοι διάβολοι» του ευχήθηκαν χρόνια πολλά μέσω των social media.

https://twitter.com/ManUtd/status/1100306484230057985

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ