Ο Πίτερ Κράουτς αποκαλύπτει τον καπνιστή συμπαίκτη του

Ο Πίτερ Κράουτς αποκαλύπτει τον καπνιστή συμπαίκτη του

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Πίτερ Κράουτς σε δηλώσεις του, καθώς μίλησε για έναν πρώην συμπαίκτη του που κάπνιζε πριν τους αγώνες.

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που είναι γνωστή η συνήθειά τους να καπνίζουν. Τζακ Γουίλσιρ, Άσλεϊ Κόουλ και Μάριο Μπαλοτέλι είναι μερικοί από αυτούς.

Στη λίστα με τους καπνιστές ποδοσφαιριστές προστέθηκε και το όνομα του Ρόμπερτ Προσινέτσκι. Ο Κροάτης πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, ήταν «φουγάρο», όπως αποκάλυψε ο Πίτερ Κράουτς.

Ο 36χρονος επιθετικός ήταν συμπαίκτης του Προσινέτσκι στην Πόρτσμουθ την σεζόν 2001-2002 και σύμφωνα με όσα είπε στο περιοδικό «Four Four Two», ο παλαίμαχος πλέον Κροάτης κάπνιζε πριν τους αγώνες, στο ημίχρονο, αλλά και μετά τη λήξη.

«Συνήθιζε να καπνίζει πριν από τα παιχνίδια, στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, αλλά και μετά το τέλος των παιχνιδιών. Κόκκινα Μάλμπορο σκληρά».

Ο Προσινέτσκι πλέον έχει ακολουθήσει καριέρα προπονητή και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, καθώς δεν ανανέωσε την συνεργασία του με την εθνική του Αζερμπαϊτζάν όπου έμεινε για τρία χρόνια (2014-2017).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ