Συμφωνία «μαμούθ» 650 εκατ. λιρών για την Σίτι

Συμφωνία «μαμούθ» 650 εκατ. λιρών για την Σίτι

Οι «πολίτες» συμφώνησαν με εταιρεία αθλητικής ένδυσης η οποία θα ντύνει την ομάδα για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε τη δεύτερη ακριβότερη συμφωνία, στο Αγγλικό ποδόσφαιρο, για την ένδυση ενός συλλόγου. Συγκεκριμένα, οι «πολίτες» έδωσαν τα χέρια με την Puma η οποία ανέλαβε να ντύνει την ομάδα για τα επόμενα δέκα χρόνια. Αυτό θα αποφέρει στα ταμεία της Σίτι σε βάθος χρόνου το ποσό των 650 εκατομμυρίων λιρών!

Αυτή λοιπόν θα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη συμφωνία που έχει υπογράψει σύλλογος, στο νησί, έπειτα από αυτήν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Addidas.

Παράλληλα η συμφωνία του ομίλου που έχει την ομάδα του Μάντσεστερ, με την αθλητική εταιρεία, ορίζει πως η Puma θα ντύνει και τους υπόλοιπους συλλόγους που βρίσκονται υπό την ηγεσία των Αράβων, με τον διευθύνων σύμβουλο της Μάντσεστερ Σίτι, Φεράν Σοριάνο, να αναφέρει: «Είναι μια ιστορική μέρα για εμάς διότι αυτό που κάνουμε δεν έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια, μια πρωτοφανής συνεργασία που καλύπτει πέντε ομάδες σε τέσσερις ηπείρους».

Επίσης πολύ σημαντικό είναι πως αρκετοί παίκτες των «πολιτών» ήδη χρησιμοποιούν την εν λόγο εταιρεία, συνεπώς αυτό βοήθησε για την σύναψη της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Μπιόρν Γκούντεν, διευθύνων σύμβουλος της αθλητικής εταιρείας, δήλωσε αρχικά: «Η συνεργασία της Πούμα με το City Football Group είναι η μεγαλύτερη συμφωνία που έχουμε κάνει ποτέ τόσο στο πεδίο όσο και στη φιλοδοξία. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία αυτή, της οποίας η επιτυχία, η φιλοδοξία και η κινητήρια δύναμη για την καινοτομία βλέπει να θέτουν νέα πρότυπα, από και προς το γήπεδο», ενώ τόνισε:

«Προσβλέπουμε στην οικοδόμηση της πιο πρωτοποριακής εταιρικής σχέσης στο ποδόσφαιρο, επαναπροσδιορίζοντας το μοντέλο αθλητικής σύμπραξης τόσο στο γήπεδο όσο και εκτός αυτού. Θέλουμε να μεγιστοποιήσουμε τις επιδόσεις στο χώρο, καθώς και την κουλτούρα του ποδοσφαίρου, σε τομείς όπως η μουσική, τα τυχερά παιχνίδια και τη μόδα για να συνδέσουμε και να εμπνεύσουμε το στυλ κάθε ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ