Τσέλσι – Γουλβς 1-1

Τσέλσι – Γουλβς 1-1

Η Τσέλσι λίγο έλειψε να υποστεί μια αναπάντεχη ήττα στο Στάμφορντ Μπριτζ από τη Γουλβς, όμως ο Αζάρ έσωσε την ισοπαλία στο 92ο λεπτό.

Η Τσέλσι έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς από τη Γουλβς στη μάχη που δίνει για να επιστρέψει στην τετράδα του πρωταθλήματος. Οι μπλε αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 με τους λύκους στο Στάμφορντ Μπριτζ σε ένα παιχνίδι που λίγο έλειψε να ηττηθούν.

Αν δεν σκόραρε ο Αζάρ στο 92ο λεπτό τότε η Τσέλσι θα είχε υποστεί μια αναπάντεχη ήττα. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφεραν να πιέσουν πολύ τους Λύκους στην περιοχή τους.

Η Γουλβς δεν είχε τελική ώσπου στο 56’ είχε μια αντεπίθεση, με τον Χιμένες να κάνει το 0-1! Οι παίκτες του Σάρι ανέβασαν αμέσως ταχύτητα, πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες και τελικά κατάφεραν να λυτρωθούν με τον Αζάρ στις καθυστερήσεις μετά από μία ατομική ενέργεια.

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Έμερσον, Νταβίντ Λουίζ, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Καντέ, Ζορζίνιο (72’ Γουίλιαν), Κόβατιτς (56’ Λόφτους-Τσικ), Πέδρο (61’ Χάντσον-Οντόι), Αζάρ, Ιγουαΐν

Γουλβς (Εσπίριτο Σάντο): Ρούι Πατρίσιο, Ντόχερτι, Σαΐς, Κόουντι, Μπολί, Κάστρο, Ντεντόνκερ, Μουτίνιο, Νέβες, Ζότα (82’ Γκιμπς-Γουάιτ), Χιμένες (89’ Τραορέ)

https://www.youtube.com/watch?v=qCWd9U06Lqw

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ