Η Γιουνάιτεντ προσφέρει 100 εκατομμύρια στην Νάπολι για τον Ινσίνιε

Η Γιουνάιτεντ προσφέρει 100 εκατομμύρια στην Νάπολι για τον Ινσίνιε

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν στο στόχαστρο τους τον 27χρονο και ήδη έχουν έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Λορέντζο Ινσίνιε από την Νάπολι.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» οι «κόκκινοι διάβολοι» ήρθαν σε επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, για να πείσει τον 27χρονο μεσοεπιθετικό να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ.

Ο Ινσίνιε δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στην Ιταλία και την Νάπολι, καθώς όπως αναφέρει ο ίδιος οι οπαδοί της ομάδας δεν τον υποστηρίζουν αρκετά και τον κατηγορούν όταν οι «παρτενοπέι» χάνουν.

Συγκεκριμένα μετά την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Σασουόλο, ο ίδιος δήλωσε για την συμπεριφορά των φίλων της Νάπολι: «Είμαι πάντα ο μόνος που κριτικάρουν».

Έτσι φαίνεται αρκετά πιθανό αν οι «παρτενοπέι» καλυφθούν οικονομικά με αυτά τα 100 εκατομμύρια, ο Ινσίνιε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ