Μανέ: «Τα γκολ στα τελευταία λεπτά μας δίνουν ώθηση»

Μανέ: «Τα γκολ στα τελευταία λεπτά μας δίνουν ώθηση»

Ο Σαντιό Μανέ μίλησε για τον αγώνα της Λίβερπουλ απέναντι στην Τότεναμ, τονίζοντας πως τα γκολ στα τελευταία λεπτά δίνουν ώθηση στην ομάδα.

Η Λίβερπουλ συνεχίζει να καταδιώκει τη Μάντσεστερ Σίτι για τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.

Οι «κόκκινοι» επικράτησαν δύσκολα με σκορ 2-1 της Τότεναμ, χάρη σε ένα αυτογκόλ του Τόμπι Αλντερβάιρελντ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ, μίλησε στην ιστοσελίδα «Liverpool Echo» για τον αγώνα κόντρα στα «σπιρούνια».

Ο Σενεγαλέζος επισήμανε πως είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι έπειτα από διεθνή παιχνίδια με τις εθνικές ομάδες, ενώ τόνισε πως τα γκολ στα τελευταία λεπτά δίνουν ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 26χρονος παίκτης της Λίβερπουλ:

«Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ πως πρέπει να τα κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, αν και δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Μερικές φορές οι αγώνες μετά από τις διακοπές για τις εθνικές ομάδες γίνονται πολύ δύσκολοι. Όλοι αγωνιστήκαμε με τις εθνικές μας, αλλά τώρα έχουμε επιστρέψει και προπονούμαστε ξανά μαζί», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Τα γκολ στα τελευταία λεπτά είναι πάντα ένα καλό σημάδι. Σου δίνουν μεγάλη ώθηση και σε βοηθούν να συνεχίσεις και να πιστέψεις πως μπορείς να τα καταφέρεις.

Για εμένα το 2-1 αποτελεί ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Την δεδομένη χρονική στιγμή όλα είναι πιθανά και μπορούμε να κατακτήσουμε το φετινό πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του πρώην παίκτη της Σαουθάμπτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ