Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ: Εκδίκηση ή «κηδεία»…

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ: Εκδίκηση ή «κηδεία»…

Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ συγκρούονται (14:30) στο Etihad αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, με τους πολίτες να ψάχνουν εκδίκηση, λίγες μέρες μετά το μυθικό ματς για τους «8» του Champions League και την πρόκριση των Λονδρέζων,

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από το σπουδαίο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ για τα προημιτελικά του Champions League και την επική πρόκριση των σπιρουνιών στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μόλις την περασμένη Τετάρτη η Τότεναμ υπέστη μία από τις πιο γλυκές ήττες στην ιστορία της στο Etihad με 4-3 και προκρίθηκε στα ημιτελικά χάρη στη νίκη της στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο Λονδίνο.

Οι δύο ομάδες έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς, από τα δύο ματς του Champions League και θα λύσουν τις διαφορές τους σήμερα (14:30) στο ίδιο γήπεδο. Από την μία η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει να πάρει εκδίκηση για τον αποκλεισμό της περασμένης Τετάρτης και από την άλλη η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο θέλει να κάνει νέα «κηδεία» στους πολίτες και να τους στερήσει μετά το Champions League και την Premier League.

Το ματς παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τους δύο, καθώς η μεν Σίτι «καίγεται» για τη νίκη για να διατηρήσει το προβάδισμα της έναντι της Λίβερπουλ και να παραμείνει σε απόσταση 2 βαθμών από τους κόκκινους, με 1 ματς λιγότερο όμως, αυτό που θα δώσει τη Μεγάλη Τετάρτη με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η δε Τότεναμ παλεύει για να παραμείνει στην πρώτη τετράδα, ώστε να παίξει και στη νέα σεζόν στο Champions League και θα προσπαθήσει να φύγει αήττητη από το Etihad για να έχει το πάνω χέρι από τις Άρσεναλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Φυσικά μιλάμε για ένα κομβικό παιχνίδι για την υπόθεση-τίτλος στην Αγγλία, με τη Λίβερπουλ από την πλευρά της να ελπίζει σε στραβοπάτημα της Σίτι, που θα την φέρει «αγκαλιά» με το πρώτο πρωτάθλημα μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες.

Πέρα από το ματς αυτό όμως διεξάγονται κι άλλα παιχνίδια που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για την έβδομη θέση, αλλά και για την παραμονή, ενώ φυσικά ξεχωρίζει και το ματς της Κάρντιφ με τη Λίβερπουλ την Κυριακή (18:00).

Αναλυτικά η 35η αγωνιστική της Premier League:

Σάββατο

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ (14:30)
Μπόρνμουθ – Φούλαμ (17:00)
Xάντερσφιλντ – Γουότφορντ (17:00)
Γουέστ Χαμ – Λέστερ (17:00)
Γουλβς – Μπράιτον (17:00)
Νιούκαστλ – Σαουθάμπτον (19:30)

Κυριακή

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (15:30)
Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας (18:00)
Κάρντιφ – Λίβερπουλ (18:00)

Δευτέρα

Τσέλσι – Μπέρνλι (22:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ