Απίστευτος Πογκμπά, ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση από τη Γιουνάιτεντ

Απίστευτος Πογκμπά, ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση από τη Γιουνάιτεντ

Ο Πολ Πογκμπά είναι εδώ και καιρό φευγάτος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το δείχνει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

Ο Πογκμπά είναι ίσως ένας από τους καλύτερους μέσους στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Όσο ταλέντο και όσα προσόντα έχει ό0μως, άλλο τόσο ιδιόρρυθμο χαρακτήρα κουβαλά. Έναν χαρακτήρα που τον βγάζει με… άνεση προς τα έξω όταν δεν αισθάνεται άνετα στο περιβάλλον του.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και φέτος στη Γιουνάιτεντ, όπου ο πρωταθλητής κόσμου με τη Γαλλία, έχει εκφράσει επανειλημμένα την πρόθεση να φύγει από τη Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι, «κλείνοντας το μάτι» προς τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 26χρονος χαφ δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να αγωνιστεί με τα λευκά της Ρεάλ και υπό τις οδηγίες του Ζιντάν, ενώ από τη πλευρά των Μαδριλένων τόσο ο Ζιζού όσο και ο Πέρεθ κατά καιρούς δεν έχουν κλείσει την πόρτα στον ποδοσφαιριστή.

Όπως και να έχει, το καλοκαίρι φαίνεται πως δεν θα τον βρει στο Μάντσεστερ, αφού είναι χαρακτηριστικό πως ο Γάλλος αρνήθηκε να βγάλει βίζα για την Κίνα, την χώρα στην οποία θα κάνει μέρος της προετοιμασίας-περιοδείας της η Γιουνάιτεντ ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ