Μπιέλσα: «Διαφωνώ με όσους λένε ότι είμαι ο δάσκαλος του Ποκετίνο»

Μπιέλσα: «Διαφωνώ με όσους λένε ότι είμαι ο δάσκαλος του Ποκετίνο»

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα, σε δηλώσεις του, ξεκαθάρισε πως δεν έχει υπάρξει ποτέ δάσκαλος του Ποκετίνο και πως διαφωνεί με όσα ακούγονται.

Ο Μαουρίτσο Ποκετίνο έχει εντυπωσιάσει όλην την ποδοσφαιρική Ευρώπη με τα κατορθώματα του και με το στυλ παιχνιδιού που έχει παρουσιάσει στις ομάδες τι οποίες έχει προπονήσει στην καριέρα του.

Πολλοί έχουν εκφράσει την πεποίθηση πως ο άνθρωπος που έχει επηρεάσει τον νυν προπονητή της Τότεναμ είναι ο συμπατριώτης του Μαρσέλο Μπιέλσα ο οποίος τώρα είναι τεχνικός της Λιντς για το πρωτάθλημα της Championship.

Μετά το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στην Ντέρμπι με σκορ 1-0, για τα «παγόνια», ο Μπιέλσα βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου και μεταξύ άλλων δέχθηκε τη συγκεκριμένη ερώτηση, για το αν δηλαδή ο 63χρονος είναι ο δάσκαλος του Ποκετίνο.

Η απάντηση του Μπιέλσα ήταν η εξής:

«Έχει χτίσει την προπονητική του καριέρα με το δικό του στυλ. Είναι ένας από τους προπονητές, των οποίων οι ομάδες έχουν τη δική τους φιλοσοφία και δεν προσαρμόζονται στη φιλοσοφία των άλλων. Διαφωνώ με όσους λένε ότι εγώ είμαι ο δάσκαλός του. Ο Ποκετίνο είναι αυθεντικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ