Αποβλήθηκε ο Χολέμπας και χάνει τον τελικό του FA Cup με τη Σίτι!  (vid)

Αποβλήθηκε ο Χολέμπας και χάνει τον τελικό του FA Cup με τη Σίτι!  (vid)

Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού αποβλήθηκε στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης της Γουότφορντ με την Γουέστ Χαμ και θα χάσει τον τελικό του FA Cup με τη Σίτι.

Χωρίς τον Χολέμπας θα παραταχθεί η Γουότφορντ το επόμενο Σάββατο (18/5) στον τελικό του FA Cup με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ο Ελληνας μπακ αποβλήθηκε στον αγώνα με την Γουέστ Χαμ και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στους Πολίτες.

Συγκεκριμένα, στο 48’ και με το σκορ στο 1-2, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων, Αντόνιο, βγήκε ταχύτατα στην κόντρα, ο πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού και της εθνικής ομάδας προσπάθησε να τον προλάβει, αλλά τον πέταξε στο έδαφος και ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Η αποβολή του στερεί τη δυνατότητα να αγωνιστεί και να ζήσει τη «μαγεία» του τελικού του FA Cup, όπου η ομάδα του την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Σίτι. Ετσι, η φετινή σεζόν για τον 34χρονο τελειώνει εδώ, έχοντας πραγματοποιήσει συνολικά 31 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο έμπειρος άσος έπαιξε σε 28 ματς της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας απολογισμό 3 γκολ και 6 ασίστ σε 2.394 λεπτά συμμετοχής, ενώ παράλληλα είχε και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο…

Δείτε τη φάση της αποβολής:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ