Οι ημερομηνίες των μεταγραφών στην Πρέμιερ Λιγκ

Οι ημερομηνίες των μεταγραφών στην Πρέμιερ Λιγκ

Το μεταγραφικό «παζάρι» στην Πρέμιερ Λιγκ ξεκινάει στις 16/5, ενώ οι ομάδες θα μπορούν να ενισχυθούν μέχρι την Πέμπτη 9 Αυγούστου.

Οι προσθαφαιρέσεις στα ρόστερ των ομάδων στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπορεί να ολοκληρώνονται στις 31/8, ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο και στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου από πέρσι οι ιθύνοντες έχουν καθιερώσει ένα διαφορετικό μοντέλο μεταγραφών.

Συγκεκριμένα, οι ομάδες που αγωνίζονται στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου φέτος θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές έως την Πέμπτη 9 Αυγούστου στις 17:00 ώρα Αγγλίας, ενώ θα μπορούν να παραχωρήσουν παίκτες σε Λίγκες άλλων χωρών, αλλά και στις League One, League Two, είτε με κανονική μεταγραφή είτε ως δανεικούς μέχρι τις 31/8.

Από εκεί και πέρα, η φετινή μεταγραφική περίοδος στην Μεγάλη Βρετανία ξεκινάει επισήμως σε δύο μέρες από σήμερα, δηλαδή, 16/5, όσον αφορά στις εγχώριες μετακινήσεις, ενώ για παίκτες από άλλες χώρες ξεκινάει στις 11 Ιουνίου, όταν και ανοίγει τη διαδικασία η FIFA.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ακριβώς το ίδιο σύστημα με την Πρέμιερ Λιγκ ισχύει και στην Τσάμπιονσιπ, αλλά όχι στις κατηγορίες League One και League Two.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ