Στο… παιχνίδι για Γκριεζμάν η Μάντσεστερ Σίτι

Στο… παιχνίδι για Γκριεζμάν η Μάντσεστερ Σίτι

Στους επίδοξους μνηστήρες του Αντουάν Γκριεζμάν προστέθηκε η Μάντσεστερ Σίτι, μετά την ανακοίνωση του Γάλλου πως το καλοκαίρι αποχωρεί από την Ατλέτικο.

Πριν λίγες ημέρες ο Αντουάν Γκριεζμάν ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με ισπανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως έχει συμφωνήσει ήδη με τη Μπαρτσελόνα.

Παρόλα αυτά, όσο ακόμα τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί και τα πράγματα παραμένουν ρευστά, όλο και περισσότεροι μνηστήρες θα κάνουν την εμφάνισή τους για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού.

Μετά την Παρί Σεν Ζερμέν, ενδιαφέρον για τον 28χρονο φέρεται να έχει εκφράσει και η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία είναι διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα των 120 εκατομμυρίων ευρώ και να τον κάνει δικό της.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του Γκριεζμάν και τον έχει ψηλά στη λίστα του για την θερινή μεταγραφική περίοδο.

Πάντως, φαβορί για την απόκτησή του παραμένει η Μπαρτσελόνα, με δημοσιεύματα από την Καταλονία να κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές μεταξύ των δυο πλευρών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ