Δεν ήθελε να πάει στην Κάρντιφ ο Σάλα!

Δεν ήθελε να πάει στην Κάρντιφ ο Σάλα!

Ο αδικοχαμένος, Εμιλιάνο Σάλα είχε αποκαλύψει μερικές μέρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Κάρντιφ ότι δεν τον ενδιέφερε να αγωνιστεί στους Ουαλούς.

Ο Εμιλιάνο Σάλα έχασε τη ζωή του πριν από περίπου τέσσερις μήνες όταν το αεροπλάνο που επέβαινε για να μεταβεί στο Κάρντιφ έπεσε στη Μάγχη. Ο Αργεντινός επιθετικός λίγες μέρες πριν συμβεί το μοιραίο είχε συμφωνήσει με την Κάρντιφ και η Ναντ είχε ολοκληρώσει την πώληση του.

Όμως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως δεν ήθελε να πάει στους Ουαλούς. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως αποκαλύφθηκε μήνυμά του Σάλα προς ένα έμπιστο άτομο, όπου και τόνιζε ότι δεν τον ενδιέφερε να μετακινηθεί στην Ουαλία και ότι όλα γίνονται για να πάρει λεφτά η Ναντ.

Η συνέχεια της ιστορίας φυσικά είναι γνωστή με τον Σάλα να μπαίνει στο αεροπλάνο, εκείνο να χάνεται πάνω από τη Μάχη και να συντρίβεται, με τα συντρίμμια να βρίσκονται μετά από πολλές μέρες, όπως και η σορός του άτυχου ποδοσφαιριστή.

Το ντοκιμαντέρ L’ Equipe Enquete που προβλήθηκε στην Γαλλία το βράδυ της Τετάρτης, αποκάλυψε ένα μήνυμα που είχε στείλει ο Σάλα σε πολύ κοντινό και έμπιστο πρόσωπο του περιβάλλοντός του μέσω της εφαρμογής WhatsApp.

«Έχουν συμφωνήσει για πολλά χρήματα και θέλουν να πάω εκεί… Είναι πολύ καλό και το συμβόλαιο που μου προσφέρουν, αλλά από ποδοσφαιρικής άποψης δεν με ενδιαφέρει εκείνη η ομάδα. Βέβαια από τη Ναντ θέλουν να με παραχωρήσουν για να πάρουν τα χρήματα… Δεν φοβάμαι, έχω περάσει αρκετά στην καριέρα μου και θα πάω κι εκεί να πολεμήσω…» ανέφερε στο μήνυμά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ