Μαραντόνα προς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Είμαι ο άνθρωπός σας»

Μαραντόνα προς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Είμαι ο άνθρωπός σας»

Άνοιγμα του Ντιέγκο Μαραντονα προς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον θρυλικό ποδοσφαιριστή να πιστεύει πως είναι αυτός που θα ξαναφέρει σε τροχιά τίτλων τους Κόκκινους Διάβολους.

Όποτε αποφασίζει να μιλήσει ο Ντιέγκο Μαραντόνα, σίγουρα θα βγει μια ατάκα που θα προκαλέσει αίσθηση. Ο Ντιεγκίτο το έκανε και πάλι σε πρόσφατη συνέντευξή του…

Ο 58χρονος που ασχολείται με την προπονητική και βρίσκεται στον πάγκο της μεξικανικής Ντοράντος, δήλωσε θαυμαστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο κατάλληλος άνθρωπος για να φέρει ξανά το πρωτάθλημα και το Champions League στο Old Traford.

Άλλο αν τώρα υποστηρίζει τη Σίτι λόγω Αγουέρο…

Διαβάστε τις δηλώσεις του ζωντανού θρύλου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου:

«Αν ψάχνει προπονητή η Μάντσεστερ, εγώ είμαι ο άνθρωπός τους. Πουλάνε φανέλες σε όλο τον κόσμο, αλλά θέλουν και τίτλους. Μπορώ να το κάνω. Μου αρέσει ο Άντερ Ερέρα, ενώ ο Πογκμπά δε δουλεύει τόσο πολύ. Έπαιξα στο Όλντ Τράφορντ στο παρελθόν, έχει ίδια φασαρία με το «Λα Μπομπονέρα». Η Μάντσεστερ ήταν η αγαπημένη μου αγγλική ομάδα, είχε σπουδαίους παίκτες στην εποχή του Φέργκιουσον, αλλά τώρα υποστηρίζω τη Σίτι λόγω του Αγουέρο. Μιλάμε καθημερινά, είναι σε μια σπουδαία ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ