Στο «κόλπο» για Μανωλά και η Σίτι!

Στο «κόλπο» για Μανωλά και η Σίτι!

Ο Κώστας Μανωλάς ενδιαφέρει πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους και σύμφωνα με τη Corriere dello Sport, σε αυτούς προστέθηκε και η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία έναν από τους καλύτερους αμυντικούς της Ευρώπης και το ενδιαφέρον για την απόκτηση του μεγαλώνει.

Οι σύλλογοι που επιθυμούν να κάνουν δικό τους τον Έλληνα στόπερ της Ρόμα είναι αρκετοί και σύμφωνα με δημοσιεύματα προστέθηκε ακόμα ένας.

Ο λόγος για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία όπως αναφέρει η Corriere dello Sport έχει βάλει στο μάτι τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση του.

Ο Έλληνας αμυντικός δεσμεύεται ως το 2022 με τους «τζιαλορόσι», ωστόσο η ρήτρα των 36 εκατ. ευρώ δεν είναι απαγορευτική και οι κορυφαίοι σύλλογοι της Ευρώπης «ερίζουν» για τον Μανωλά.

Επίσημο ενδιαφέρον φέρονται να έχουν δείξει ήδη η Γιουβέντους, Νάπολι, Άρσεναλ και Μπάγερν, ενώ ακούγονται και η Γιουνάιτεντ με την Ίντερ, ενώ η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ανάμεσα σε αυτούς που διεκδικούν τον Έλληνα στόπερ, ο οποίος αναμένεται να φύγει από την αιώνια πόλη το φετινό καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ