«Ο Ρόντρι στη Μάντσεστερ Σίτι για 70 εκατ. ευρώ»

«Ο Ρόντρι στη Μάντσεστερ Σίτι για 70 εκατ. ευρώ»

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει συμφωνήσει να δώσει 70 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Ρόντρι από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να δώσει 70 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης, για να αποκτήσει τον Ρόντρι, όπως αναφέρουν αγγλικά Μέσα.

Ο 22χρονος χαφ, ο οποίος κατά πολλούς μπορεί να συγκριθεί με τον Σέρχιο Μπουσκέτς, είναι στην κορυφή των πρωταθλητών Αγγλίας για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Η ρήτρα αποδέσμευσης που έχει βάλει η Ατλέτικο στο συμβόλαιο του παίκτη ανέρχεται στα 70 εκατ. ευρώ, με τη Σίτι να είναι έτοιμη να κάνει τη δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της, ακριβότερη και από εκείνη του Ριγιάντ Μαχρέζ πέρσι.

Η πιο ακριβή μεταγραφή των «πολιτών» μέχρι σήμερα, είναι εκείνη του Κέβιν Ντε Μπρόινε από τη Βόλφσμπουργκ το 2015, έναντι του ποσού των 77 εκατ. ευρώ.

Ο Ρόντρι αναμένεται να είναι διάδοχος του Φερναντίνιο στη μεσαία γραμμή, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το 2020 και είναι ήδη 34 χρόνων.

Εκτός από τη Μάντσεστερ Σίτι, για την περίπτωση του Ισπανού μέσου ενδιαφέρθηκαν και οι Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα στη Σίτι, Μικέλ Αρτέτα, τον έχει συγκρίνει με τον Σέρχιο Μπουσκέτς:

«Ο Ρόντρι μοιάζει πολύ με τον Μπουσκέτς. Λίγοι παίκτες διαβάζουν έτσι το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ