Ανακοίνωσε Μπισάκα η Γιουνάιτεντ!

Ανακοίνωσε Μπισάκα η Γιουνάιτεντ!

Τη δεύτερη μεταγραφή της ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνοντας την απόκτηση του Άαρον Βαν Μπισάκα από την Κρίσταλ Πάλας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Άαρον Βαν Μπισάκα από την Κρισταλ Πάλας, ο οποίος αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή του συλλόγου το φετινό καλοκαίρι.

Οι κόκκινοι διάβολοι έκαναν δικό τους τον Άγγλο μπακ μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Λονδίνου, με τον παίκτη να αποτελεί τον διακαή πόθο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Μπισάκα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στο Κάρινγκτον κι εν συνεχεία έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Η μεταγραφή του Άγγλου μπακ στοίχισε στη Γιουνάιτεντ περισσότερα από 50 εκατ. λίρες, ενώ όπως όλα δείχνουν το νέο μεταγραφικό απόκτημα του αγγλικού συλλόγου θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 29.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός αμυντικός πραγματοποίησε 39 συμμετοχές την περσινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, μοιράζοντας και τέσσερις ασίστ. Συνολικά, έπαιξε 46 φορές με τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας, ενώ παράλληλα είναι διεθνής και με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αγγλίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μπισάκα τόνισε ότι: «Είναι απίστευτο συναίσθημα και μεγάλη τιμή να αποκαλεί τον εαυτό του ως παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ένα προνόμιο που μπορούν να έχουν ελάχιστοι ποδοσφαιριστές».

Δείτε την ανάρτηση του αγγλικού συλλόγου:

https://twitter.com/ManUtd/status/1144924076886167553

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ