Ραιόλα: «Όλοι στη Γιουνάιτεντ γνωρίζουν ότι θέλει να φύγει ο Πογκμπά»

Ραιόλα: «Όλοι στη Γιουνάιτεντ γνωρίζουν ότι θέλει να φύγει ο Πογκμπά»

Ο Μίνο Ραϊόλα αποκάλυψε ότι ο Πολ Πογκμπά θέλει να αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ, ενώ ξεκαθάρισε ότι όλοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το γνωρίζουν.

Ο Πολ Πογκμπά αποτελεί τον πρώτο στόχο της Γιουβέντους και της Ρεάλ Μαδρίτης το φετινό καλοκαίρι για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

Ο Γάλλος μέσος μπορεί να διαμηνύει ότι απολαμβάνει να αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο Ιταλός μάνατζερ σε δηλώσεις του στους Times αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πογκμπά και τα σενάρια γύρω από το όνομα του και ήταν ξεκάθαρος. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι ο Γάλλος σταρ θέλει να φύγει από τους κόκκινους διαβόλους και μάλιστα έχει ενημερώσει σχετικά με την απόφαση του τους πάντες στο Μάντσεστερ.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, ο Ραϊόλα αποκάλυψε κι επίσημα την επιθυμία του Γάλλου και έβαλε φωτιά, με τις Ρεάλ και Γιουβέντους να θέλουν διακαώς να τον κάνουν δικό τους.

«Όλοι εντός του κλαμπ, από τον προπονητή, μέχρι τον ιδιοκτήτη γνωρίζει την πρόθεση του Πολ. Όλοι ξέρουν την επιθυμία του Πολ να μετακινηθεί. Κινούμαστε εντός αυτής της διαδικασίας. Όλοι γνωρίζουν ποια είναι τα αισθήματα του Πολ και τι θέλει να κάνει στο μέλλον», ήταν τα λόγια του πασίγνωστου ατζέντη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ