Το πρώτο τρόπαιο της σεζόν η Γουλβς κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι

Το πρώτο τρόπαιο της σεζόν η Γουλβς κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι

Η Γούλβς κατέκτησε το Premier League Asia Trophy κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό της Σανγκάης.

Η Γουλβς είναι η νέα πρωταθλήτρια του Premier League Asia Trophy, έπειτα από την περσινή κατάκτηση της Λίβερπουλ. Οι «λύκοι» επικράτησαν στα πέναλτι (3-2) της Μάντεστερ Σίτι και κατέκτησαν τον πρώτο «άτυπο» τίτλο της σεζόν στην Αγγλία.

Κάθε ήττα των «πολιτών» αποτελεί είδηση για το φίλαθλο κοινό και η Γουλβς κατάφερε να κάνει την έκπληξη. Στο τελικό της Σανγκάης λοιπόν η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και άντεξε την πίεση της Σίτι, κρατώντας το παιχνίδι στο 0-0.

Να σημειωθεί πως ο Στέρλινγκ αστόχησε σε πέναλτι στο 27ο λεπτό, ενώ στην διαδικασία των πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή, ο τερματοφύλακας των «λύκων» Ρούι Πατρίσιο, απέκρουσε τρεις εκτελέσεις των παικτών της Σίτι και αναδείχθηκε ο ήρωας του τελικού!

Ο τελικός ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 3-2 υπέρ της Γουλβς, ενώ τα «θύματα» του Πορτογάλου τερματοφύλακα ήταν οι Γκιουντογκάν, Σίλβα και Νμέτσα αντίστοιχα. Για την ιστορία του τουρνουά, εκτός από τους πρωταθλητές «λύκους» και τους δευτεραθλητές «πολίτες», η Νιουκάσλ τερμάτισε τρίτη με την νίκη της (1-0) επί της  Γουέστ Χαμ στον μικρό τελικό  και τα «σφυριά» έμειναν στην  τέταρτη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ