Σφήνα Σίτι σε Γιουνάιτεντ: «Ξεφορτώνει» δύο παίκτες για να χτυπήσει Μαγκουάιρ

Σφήνα Σίτι σε Γιουνάιτεντ: «Ξεφορτώνει» δύο παίκτες για να χτυπήσει Μαγκουάιρ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα φαίνεται έτοιμος να παραχωρήσει δύο από τους κεντρικούς αμυντικούς του για να κάνει… χώρο για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ της Λέστερ, είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα του μεταγραφικού παζαριού στο Νησί. Ειδικά μετά το εξαιρετικό Μουντιάλ που έκανε στα γήπεδα της Ρωσίας, οι μετοχές του έχουν ανέβει κατακόρυφα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Εδώ και αρκετούς μήνες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει ό,τι μπορεί για να τον αποκτήσει χωρίς αποτέλεσμα προς το παρόν. Ωστόσο σύμφωνα με την Daily Star οι Κόκκινοι Διάβολοι αναμένεται να έχουν ισχυρό ανταγωνισμό στη μάχη που δίνουν για να αποκτήσουν τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό.

Ρεπορτάζ από την εν λόγω εφημερίδα αποκαλύπτει την πρόθεση της Μάντσεστερ Σίτι για να μπει σφήνα για την απόκτηση του Άγγλου διεθνούς. Οι γηγενείς είναι είδος σε ανεπάρκεια για τους Πολίτες για αυτό και ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι διατεθειμένος να κάνει χώρο τόσο στο ρόστερ της ομάδας όσο και στο μπάτζετ, βγάζοντας στο… σφυρί δύο κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας του. Τον Νίκολας Οταμέντι και τον Ελιακίμ Μανγκαλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ