Δυναμικό «μπάσιμο» Γιουνάιτεντ για Νικολά Πεπέ

Δυναμικό «μπάσιμο» Γιουνάιτεντ για Νικολά Πεπέ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έκανε πρόταση 77 εκατομμυρίων ευρώ στη Λιλ, για την απόκτηση του Νικολά Πεπέ.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο Νικολά Πεπέ βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Άγγλους να προσφέρουν 77 εκατομμύρια ευρώ στη Λιλ για τον Ιβοριανό φορ.

Το όνομα του 24χρονου εκτός από την Γιουνάιτεντ, έχει «συνδεθεί» με αρκετά μεγαθήρια, μεταξύ των οποίων, η Λίβερπουλ, η Άρσεναλ, η Ίντερ, η Νάπολι και η Παρί Σεν Ζερμέν. Η γαλλική ομάδα, όμως, δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει «φτηνά» το σημαντικότερο περιουσιακό της στοιχείο, ενόψει και της συμμετοχής της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τις τελευταίες ώρες, οι «κόκκινοι διάβολοι», έκαναν την κίνησή τους και ελπίζουν να κάμψουν τις αντιστάσεις των Γάλλων, οι οποίοι, όμως, ζητούν 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν έχει προχωρήσει σε μεταγραφή στην επιθετική γραμμή της ομάδας και θεωρεί τον Πεπέ, ιδανικό για το ρόλο του σέντερ φορ. Άλλωστε, η Μάντσεστερ προσανατολίζεται να παραχωρήσει τον Ρομελού Λουκάκου για να εξοικονομήσει χρήματα, 17 μέρες πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Νικολά Πεπέ, την περασμένη σεζόν εντυπωσίασε με τους «λιλουά», πετυχαίνοντας 22 γκολ και 11 ασίστ, σε 38 συμμετοχές στη Ligue 1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ