ΜακΓκίν στην Γιουνάιτεντ με τις… ευλογίες του Φέργκιουσον

ΜακΓκίν στην Γιουνάιτεντ με τις… ευλογίες του Φέργκιουσον

Μετά από παρότρυνση του θρυλικού προπονητή, οι «κόκκινοι διάβολοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 24χρονου άσου της Άστον Βίλα.

Μπορεί ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να έχει απομακρυνθεί εδώ και αρκετά χρόνια από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχει κόψει κάθε επαφή με τους «κόκκινους διάβολους».

Συγκεκριμένα, ο Σκωτσέζος εξακολουθεί να παρέχει συμβουλές στην πρώην ομάδα του σχετικά με παίκτες που θα μπορούσαν να αποκτήσουν, καθώς η πολυετής του εμπειρία τον έχει κάνει να διακρίνει από… χιλιόμετρα το ατόφιο ταλέντο.

Τελευταίος που φαίνεται πως τράβηξε το βλέμμα του πρώην τεχνικού είναι ο νεαρός άσος της Άστον Βίλα, Τζον ΜακΓκίν, ο οποίος διαπρέπει με τη φανέλα των «χωριατών».

Το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε, μάλιστα, κόντρα στην Τσάρλτον αποτέλεσε το… κερασάκι στην τούρτα για τον Σερ Άλεξ, ο οποίος προέτρεψε τη Γιουνάιτεντ να κινηθεί και επίσημα για την απόκτησή του.

Πάντως, η Άστον Βίλα δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει αν δεν ικανοποιηθούν πλήρως οι οικονομικές της απαιτήσεις, με τη διοίκηση της ομάδας να αξιώνει το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ