Προφορική συμφωνία της Γιουνάιτεντ με Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς

Προφορική συμφωνία της Γιουνάιτεντ με Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα έχει βρει σε όλα τόσο με τη Λάτσιο όσο και με τον παίκτη και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες ο ατζέντης του στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όχι μόνο έχει βρει τον αντικαταστάτη του Πολ Πογκμπά σε περίπτωση που αυτός αποχωρήσει αλλά έχει συμφωνήσει σε όλα προφορικά.

Ο λόγος για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, με τον οποίο υπάρχει οριστική συμφωνία για πενταετές συμβόλαιο αλλά και με τη Λάτσιο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, οι λατσιάλι θα πάρουν περίπου 85 εκατ. λίρες για τον Σέρβο μέσο, ο εκπρόσωπος του οποίου αργά ή γρήγορα θα βρεθεί στο Μάντσεστερ για να «τελειώσει» τη μεταγραφή. Ο Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς θα αποκτηθεί για να καλύψει το κενό που μπορεί να αφήσει πιθανή αποχώρηση του Πολ Πογκμπά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γάλλος μέσος εμφανίζεται έτοιμος να φέρει 167 εκατομμύρια λίρες στα ταμεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ποσό που θα δώσει το δικαίωμα και στην ομάδα του Σόλσκιερ να κινηθεί πιο άνετα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ