Γουέστ Μπρομ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 (vid)

Γουέστ Μπρομ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, όμως κατάφερε να πάρει το τρίποντο (2-1) με το κλασσικό κυνικό στυλ του Μουρίνιο.

Νίκη για να μείνει μόνη στη δεύτερη θέση ήθελε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό ακριβώς πέτυχε. Οι Κόκκινοι Διάβολοι πέρασαν με δυσκολία από την έδρα της Γουέστ Μπρομ, η οποία θα μπορούσε κανείς να πει ότι αδικείται από τελικό 1-2.

Στο ξεκίνημα του αγώνα η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είχε την κατοχή, όμως δεν μπορούσε να απιελήσει με αξιώσεις την εστία του Φόρστερ. Όλα αυτά μέχρι το 27’, όταν στην πρώτη της καλή στιγμή η Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ. Ο Ράσφορντ σέντραρε και ο Λουκάκου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 34’ ο Ροντόν έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, στέλνοντας την μπάλα άουτ από κοντά. Μόλις ένα λεπτό αργότερα επιβεβαίωθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου, με τους Κόκκινους Διαβόλους να κάνουν το 2-0 με σουτ του Λίνγκαρντ που κόντραρε στον Χεγκάζι.

Ο Άλαν Πάρντιου προχώρησε σε αλλαγές με επιθετικό προσανατολισμό και η Γουέστ Μπρομ άρχισε να κλείνει στα καρέ της την Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, ο Μπάρι με προβολή στο 77’ μείωσε και έδωσε ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στο ματς. Το γήπεδο έγειρε προς το τέρμα της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο, με τους Μπάγκις να χάνουν αρκετές ευκαιρίες, αλλά να μην καταφέρνουν να αποφύγουν την ήττα.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έφτασε τους 41 βαθμούς και έμεινε μόνη στη δεύτερη θέση, ενώ η Γουέστ Μπρομ έμεινε στους 14 πόντους και την προτελευταία θέση.

Γουέστ Μπρομ (Άλαν Πάρντιου): Φόρστερ, Έβανς, Χεγκάζι, Γκιμπς, Νιόμ, Γιάκομπ (46’ Μπάρι), Λίβερμορ, Κρικόβιακ (72’ Μπραντ), ΜακΚλίν, Μπερκ (64’ Ροντρίγκεζ), Ροντόν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Βαλένσια (66’ Ρόχο), Γιανγκ, Μάτιτς, Ερέρα, Μάτα, Λίνγκαρντ (85’ ΜακΤόινε), Ράσφορντ (79’ Μαρσιάλ), Λουκάκου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ