Στο Λονδίνο για ιατρικά με Άρσεναλ ο Νικολά Πεπέ

Στο Λονδίνο για ιατρικά με Άρσεναλ ο Νικολά Πεπέ

Ο Νικολά Πεπέ θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Άρσεναλ, καθώς βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Νικολά Πεπέ «προβάρει» την φανέλα της Άρσεναλ, με την μεταγραφή του από τη Λιλ να κλείνει στα 80 εκατομμύρια ευρώ, με τον 24χρονο να αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των «κανονιέρηδων». Ο Αφρικανός επιθετικός βρίσκεται στο Λονδίνο για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την λονδρέζικη ομάδα.

Η Άρσεναλ μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχε πραγματοποιήσει ούτε μία μεταγραφή, αλλά την τελευταία εβδομάδα απέκτησε τους Θεμπάγιος και Σαλιμπά. Ο Ιβοριανός φορ θα είναι η τρίτη μεταγραφή της ομάδας του Ουνάι Έμερι, δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο την επιθετική του γραμμή.

Ο 24χρονος φορ την προηγούμενη σεζόν πέτυχε 23 γκολ σε 41 αναμετρήσεις με τη Λιλ, βοηθώντας στην έξοδο της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το καλοκαίρι το όνομά του συνδέθηκε με πολλές ομάδες, όπως η Λίβερπουλ, η Νάπολι και η Ίντερ, αλλά ο νεαρός επιθετικός προτίμησε την Άρσεναλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ