Μάντσεστερ Σίτι : Έκλεισε τον Χεσούς Μεδίνα

Μάντσεστερ Σίτι : Έκλεισε τον Χεσούς Μεδίνα

Η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε σε συμφωνία για την απόκτηση του επιθετικού μέσου της Λιμπερτάδ, Χεσούς Μεδίνα.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Παραγουανού μεσοεπιθετικού, Χεσούς Μεδίνα, ο οποίος αγωνίζεται στην Λιμπερτάδ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έκλεισε τον 20χρονο μεσοεπιθετικό έναντι 4 εκατομμυρίων δολαρίων από τη Λιμπερτάδ και θα αποκτήσει το 80% των δικαιωμάτων του. Το υπόλοιπο 20% θα αντιστοιχεί στην εταιρεία μάνατζερ που ασχολείται μαζί του, ενώ αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πολίτες μέσα στις επόμενες μέρες.

Το μόνο πρόβλημα για την ομάδα του Μάντσεστερ είναι το γεγονός πως δύσκολα θα προλάβει να βγει η άδεια εργασίας του Παραγουανού από την αγγλική ομοσπονδία, καθώς για παίκτες που έχουν καταγωγή από την Νότια Αμερική κρατάει αρκετό καιρό η συγκεκριμένη διαδικασία.

Αν πράγματι συμβεί αυτό, ο Μεδίνα θα δοθεί δανεικός στην ομάδα της Νέας Υόρκης, η οποία ανήκει στον ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Σίτι και θεωρείται ουσιαστικά ως θυγατρική. Εκεί αναμένεται να πάρει παιχνίδια και  μετά το καλοκαίρι που θα έχει βγει και η άδεια εργασίας του, να ενσωματωθεί στους πολίτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ