Τότεναμ – Νιούκαστλ 0-1

Τότεναμ – Νιούκαστλ 0-1

Η Νιούκαστλ πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Τότεναμ με 1-0, κατακτώντας τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα

Η Νιούκαστλ έκανε την μεγάλη έκπληξη απέναντι στην Τότεναμ καθώς η ομάδα του Στιβ Μπρους πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0, κατακτώντας τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν την σπουδαία νίκη με γκολ που πέτυχε ο Ζοέλιντον στο 27′ και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως η Τότεναμ πίεσε στο μισό γήπεδο την αντίπαλο της μετά το 0-1 αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Χρήζει ιδιαίτερης μνείας ότι κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης οι λονδρέζοι είχαν κατοχή μπάλας στο 85% αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Έτσι η Νιούκαστλ πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της Τότεναμ, μετά από δύο ήττες στα δύο πρώτα ματς της Πρέμιερ Λιγκ.

Στο τρίτο παιχνίδι της σημερινής μέρας η Μπέρνλι απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία από την Γουλβς (1-1). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπαρνς (13′) και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Χιμένεθ στο 90′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ