«Ο Μουρίνιο απέρριψε τον Φαν Ντάικ για Μπαϊγί και Λίντελοφ»

«Ο Μουρίνιο απέρριψε τον Φαν Ντάικ για Μπαϊγί και Λίντελοφ»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποκτήσει τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ πριν δύο χρόνια, προτιμώντας τους Ερίκ Μπαϊγί και Βίκτορ Λίντελοφ.

Ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο κορυφαίος αμυντικός του κόσμου εδώ και 1-2 χρόνια, με τη Λίβερπουλ να έχει πετύχει διάνα με την απόκτηση του. Ο Ολλανδός αμυντικός μπορεί να στοίχισε 85 εκατ. ευρώ στους κόκκινους, οι οποίοι τον απέκτησαν από τη Σαουθάμπτον, αλλά ήταν και τυχεροί που έξι μήνες πριν δεν είχε πάρει τον δρόμο για το Μάντσεστερ και τη Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, ο Φαν Ντάικ είχε προταθεί στους κόκκινους διαβόλους, όμως ο τότε προπονητής, είχε απορρίψει την πιθανότητα απόκτησης του Ολλανδού προτιμώντας τους Ερίκ Μπαϊγί και Βίκτορ Λίντελοφ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος ήθελε να στηρίξει τους δύο νεαρούς τότε και ομάδα του Μάντσεστερ είχε αποκτήσει τον 25χρονο Ιβοριανό από τη Βιγιαρεάλ αντί 38 εκατ. ευρώ το 2016, ενώ τον 25χρονο Σουηδό από την Μπενφίκα αντί 35 εκατ ευρώ.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη πιθανότατα που άλλαξε την ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου εδώ και μια διετία, με τη Λίβερπουλ να κατακτάει το Champions League Την περασμένη σεζόν και να «αγγίζει» την πρώτη Premier League της ιστορίας της και το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ