Λέστερ-Τότεναμ 2-1

Λέστερ-Τότεναμ 2-1

Σε ένα ματς όπου ακυρώθηκαν τρία γκολ μετά από χρήση VAR, η Λέστερ με μία σπουδαία ανατροπή επικράτησε της Τότεναμ με 2-1 και «σκαρφάλωσε» στη 2η θέση της Premier League. Τρίτη... αυτοκτονία για την Τότεναμ μέσα σε 20 μέρες.

Η Τότεναμ, όπως με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη, έτσι και σήμερα κόντρα στη Λέστερ δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το προβάδισμά της και γνώρισε τη 2η ήττα της στην Premier League, με 2-1 από τη Λέστερ.

Οι «αλεπούδες» πέτυχαν μία σπουδαία ανατροπή και κατάφεραν για πρώτη φορά από το 2015 να νικήσουν, ενώ έχαναν στο πρώτο ημίχρονο και πλέον βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 11 πόντους. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο… αυτοκτόνησε για τρίτη φορά μέσα σε 20 μέρες, μετά τα ματς με Άρσεναλ και Ολυμπιακό όπου ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 αλλά τελικά ισοφαρίστηκε και τις δύο φορές σε 2-2.

Το πολύ δύσκολο γκολ του Χάρι Κέιν στο πρώτο ημίχρονο δεν έφτανε για να δώσει κάτι στα «σπιρούνια», τα οποία πλέον βρίσκονται στο -7 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και με ματς περισσότερο.

Το παιχνίδι είχε πολύ… VAR, καθώς τρία γκολ ακυρώθηκαν μετά από τη χρήση της τεχνολογίας. Στο 15′ η Λέστερ πέτυχε γκολ, αλλά ακυρώθηκε επειδή δύο παίκτες ήταν σε θέση οφσάιντ. Έντεκα λεπτά αργότερα ακυρώθηκε εκ νέου γκολ της Λέστερ μετά από χρήση VAR και πάλι για οφσάιντ.

Στο 29′ η Τότεναμ προηγήθηκε χάρη σε ένα εκπληκτικό και πολύ δύσκολο γκολ του Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός μπορεί να έχασε τον βηματισμό του και να έπεσε, αλλά κατάφερε να κάνει το κοντρόλ και να εκτελέσει τον Σμάιχελ για το 1-0 των φιλοξενούμενων.

Τα «σπιρούνια» πήγαν και πάλι στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ υπέρ τους, όπως και στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη και στο 64′ πίστεψαν πως… κλείδωσαν τη νίκη. Ο Οριέ σκόραρε, αλλά μετά από χρήση VAR το γκολ ακυρώθηκε καθώς, έστω και οριακά, ήταν οφσάιντ τη στιγμή που έκανε την πάσα ο Σον.

Και αφού δεν έγινε το 0-2, έγινε η ολική ανατροπή. Στο 69′ ο Περέιρα με ωραίο σουτ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 85′ ο Μάντισον με εξαιρετικό μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1, όπου χάρισε το τρίποντο στο σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Έβανς, Περέιρα, Σογιουντσού, Τσίλγουελ, Τίλεμανς (84′ Τσουντχάρι), Εντίντι, Μάντισον, Μπαρνς (82′ Γκρέι), Βάρντι, Πέρεθ (67′ Πράετ)

Τότεναμ (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Γκαζανίγκα, Βερτόνγκεν, Ρόουζ, Αλντερβάιρελντ, Οριέ, Σισοκό (67′ Γουανιάμα), Λαμέλα (79′ Έρικσεν), Γουίνκς, Εντομπελέ (86′ Λούκας), Σον, Κέιν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ