Κλοπ: «Παίζουμε με διαφορετικό τρόπο από τη Σίτι»

Κλοπ: «Παίζουμε με διαφορετικό τρόπο από τη Σίτι»

Το γεγονός ότι η Λίβερπουλ δεν μπορεί να παίξει όπως η Μάντσεστερ Σίτι τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ, ενώ ανέφερε ότι είναι πολύ νωρίς να μιλούν για το πρωτάθλημα

Η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-1 της Τσέλσι, έκανε το 6 στα 6 στην Πρέμιερ Λιγκ και διατήρησε το πλεονέκτημα των πέντε βαθμών που έχει αποκτήσει στο διάστημα αυτό από τη βασική της αντίπαλο, Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, ο Γιούργκεν Κλοπ στάθηκε στην εντυπωσιακή εμφάνιση της Σίτι, η οποία διέλυσε με 8-0 τη Γουότφορντ.

«Δεν μπορούν να παίξουν πολλές ομάδες το ποδόσφαιρο που παίζει η Σίτι, είδα τα στιγμιότυπά της, οκτώ γκολ και τρία δοκάρια. Εμείς παίζουμε με τον δικό μας τρόπο και προσπαθούμε να νικάμε. Ο στόχος μας είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν ανταγωνιζόμαστε στην τεχνική και το στυλ, αλλά για τους βαθμούς».

Ο Κλοπ τόνισε ότι είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλούν για πρωτάθλημα στην Αγγλία καθώς απομένουν ακόμα 32 αγωνιστικές και τίποτα δεν έχει κριθεί, ενώ ανέφερε πως όλοι θέλουν να τους κερδίσουν.

«Έχουν γίνει έξι από 38 παιχνίδια, είναι λίγο νωρίς. Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα εγχώρια εκτός από μεμονωμένα παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε. Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν και δικαίως, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ