Στα δικαστήρια πάει τη Λίβερπουλ η New Balance

Στα δικαστήρια πάει τη Λίβερπουλ η New Balance

Η επικείμενη συμφωνία μεταξύ Nike και Λίβερπουλ έχει κινητοποιήσει την εταιρία ένδυσης, η οποία κινείται νομικά για να κρατήσει τη συμφωνία.

Χθεσινό δημοσίευμα ανέφερε πως η Λίβερπουλ είναι κοντά σε τρομερή συμφωνία ύψους 750 εκατομμυρίων λιρών με την Nike, ούτως ώστε η Nike να γίνει η εταιρία ένδυσης των «κόκκινων» για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Το δημοσίευμα αυτό κινητοποίησε τους ανθρώπους της New Balance , που δεν θέλουν να χάσουν ένα από τα κορυφαία brand που έχουν. Μάλιστα, οι άνθρωποι της εταιρίας είναι διατεθειμένοι να κάνουν χρήση του όρου ματσαρίσματος της προσφοράς και να «κρατήσουν» την Λίβερπουλ.

Ωστόσο, άνθρωποι της ομάδας του Μέρσεϊσάιντ υποστηρίζουν ότι η προσφορά της New Balance είναι πολύ μικρότερη από εκείνη της Nike. Δημοσίευμα των «Times» αναφέρει ότι έχουν υπάρξει και θέματα και με τη διανομή, τα οποία έχουν παίξει το ρόλο τους ώστε να θέλει η Λίβερπουλ να θέλει να υπογράψει με την Nike.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η εταιρεία ένδυσής μας, New Balance, έχει κινηθεί νομικά κατά του club. Εμείς δεν θα κάνουμε κάποιο σχόλιο επί της διαδικασίας», ανέφερε εκπρόσωπος Τύπου της Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ