Ποκετίνο: «Πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό και θα το κάνουμε»

Ποκετίνο: «Πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό και θα το κάνουμε»

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο σε δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό - σοκ από την Κόλτσεστερ στο Λιγκ Καπ τόνισε ότι η Τότεναμ πρέπει να αλλάξει πράγματα και θα το κάνει πράξη.

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό της Τότεναμ απέναντι στην Κόλτσεστερ στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, παραδέχθηκε πως υπάρχουν προβλήματα στην αγγλική ομάδα τα οποία πρέπει να λυθούν.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι οι Λονδρέζοι πρέπει να κάνουν κάτι διαφορετικό και θα το υλοποιήσουν, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Ιανουάριος είναι ο κομβικός μήνας για την Τότεναμ.

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά, για να βρεθούμε όλοι μαζί στην ίδια γραμμή. Χρειαζόμαστε μόνο χρόνο. Ο Ιανουάριος θα είναι ίσως καλή ευκαιρία να διορθώσουμε την κατάσταση. Αυτό είναι το πρόβλημα, όταν συμβαίνει κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις.

Αυτό σημαίνει πως είμαστε απλά άνθρωποι και στο ποδόσφαιρο, για να έχεις μια επιτυχημένη περίοδο, πρέπει να είσαι διαφορετικός κάθε σεζόν και να βρίσκεις διάφορες λύσεις. Πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό και θα το κάνουμε», ανέφερε μετά τον αποκλεισμό ο Ποκετίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ