Δυο συλλήψεις για την ένοπλη επίθεση στους Οζίλ – Κολάσινατς!

Δυο συλλήψεις για την ένοπλη επίθεση στους Οζίλ – Κολάσινατς!

Δύο άνδρες, ηλικίας 30 και 26 ετών, αντιμετωπίζουν πλέον επίσημα κατηγορίες για απόπειρα ληστείας και απειλή με όπλο, για την διαφαινόμενη επίθεση που πραγματοποίησαν στους Εζίλ και Κολάσινατς στα τέλη του Ιουλίου.

Εξελίξεις υπήρξαν στην υπόθεση της επίθεσης στους Μεσούτ Οζίλ και Σιντ Κολάσινατς.

Οι δυο ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ είχαν έρθει αντιμέτωποι με δυο επίδοξους ληστές τον περασμένο Ιούλιο, ένας εκ των οποίων μάλιστα επιχείρησε να τους τραυματίσει με μαχαίρι.

Για κακή τους τύχη, όμως, ο Βόσνιος αμυντικός των Λονδρέζων δεν… μάσησε και τους έτρεψε φυγή. Παράλληλα, αυτόπτες μάρτυρες από τα κοντινά μαγαζιά έσπευσαν σε βοήθεια, βγαίνοντας στο δρόμο και κυνηγώντας κι εκείνοι τους δράστες.

Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, μετά από σχετική έρευνα η βρετανική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δυο ατόμων, οι οποίοι κατηγορούνται πως ήταν οι δράστες της υπόθεσης.

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 30 και 26 ετών, αντιμετωπίζουν πλέον επίσημα κατηγορίες για απόπειρα ληστείας και απειλή με όπλο, για την διαφαινόμενη επίθεση που πραγματοποίησαν στους Εζίλ και Κολάσινατς στα τέλη του Ιουλίου, στο βορειοδυτικό Λονδίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ