Άλισον: «Είμαι σχεδόν έτοιμος να επιστρέψω»

Άλισον: «Είμαι σχεδόν έτοιμος να επιστρέψω»

Ανυπόμονος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση είναι ο Άλισον, ο οποίος τόνισε πως έχει ξεπεράσει σχεδόν πλήρως τον τραυματισμό του.

Αντίστροφα μετράει ο Άλισον Μπέκερ για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ αποκόμισε τραυματισμό στα μέσα Αυγούστου, με την ιατρική γνωμάτευση να κάνει λόγο για απουσία περίπου 1,5 μήνα.

Πλέον, ο βραζιλιάνος βρίσκεται στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του και όπως δηλώνει ο ίδιος είναι σχεδόν έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

«Είμαι σε καλό δρόμο, νομίζω ότι είμαι σχεδόν έτοιμος» ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει:

«Μπορώ να βγω στο γήπεδο και να κάνω κάποια από τη δουλειά του τερματοφύλακα, νιώθω πολύ καλά. Εχω αυτοπεποίθηση. Όταν είσαι παίκτης θες να έχεις επαφή με την μπάλα, με τα παιδιά στο γήπεδο, τη ρουτίνα των προπονήσεων. Είναι αυτό που αγαπώ να κάνω.

Τα παιχνίδια, η ατμόσφαιρα στο Ανφιλντ, τα εκτός έδρας ματς, σ’ όλα τα ματς που παρακολουθώ στην τηλεόραση σκέφτομαι ότι θέλω να είμαι εκεί, θέλω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Ανυπομονώ να επιστρέψω, δεν μπορώ να περιμένω άλλο» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ