Κλοπ: «Είμαι αυτός που είμαι λόγω των παικτών μου»

Κλοπ: «Είμαι αυτός που είμαι λόγω των παικτών μου»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFA και τόνισε πως οι παίκτες του τον έχουν κάνει αυτό που είναι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο Γιούργκεν Κλόπ αναδείχθηκε πριν λίγες ημέρες ο καλύτερος προπονητής για το 2019 στα βραβεία «The Best» που διοργάνωσε η FiFA, μετά την πολύ καλή σεζόν του με την Λίβερπουλ όπου κατέκτησε το Champions League.

Ο Γερμανός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και μεταξύ άλλων τόνισε πως έχει γίνει αυτός που είναι λόγω των παικτών του, ενώ αναφέρθηκε και για τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιούργκεν Κλοπ:

«Είμαι αυτός που είμαι λόγω των παικτών μου, αλλά ως πρόσωπο, είμαι αυτός που είμαι λόγω της οικογένειάς μου. Και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτούς. Είναι τα πάντα για εμένα. Σέβομαι πολύ τους δύο αντίπαλους προπονητές. Αυτό που έκανε ο Ποκετίνο το περασμένο έτος ήταν τόσο εξαιρετικό. Πολλές φορές όταν δεν κερδίζεις τίτλο, οι άνθρωποι δεν σε θυμούνται, αλλά ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακός.

Έχει χτίσει την ομάδα του βήμα προς βήμα, διατηρώντας την, ενωμένη. Για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, τι μπορώ να πω; Έχει κερδίσει τόσους τίτλους, ο τρόπος που παίζουν οι ομάδες του. Είναι τόσο εξαιρετικός. Είναι ο καλύτερος προπονητής που έχω αντιμετωπίσει. Ήταν τιμή να συναγωνιστώ μαζί τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ