Ποκετίνο : «Επιστρέφει ο Γουανιάμα»

Ποκετίνο : «Επιστρέφει ο Γουανιάμα»

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Βίκτορ Γουανιάμα και αποκάλυψε πως ο Καμερουνέζος μέσος θα είναι σύντομα στη διάθεσή του.

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, επιβεβαίωσε πως ο Βίκτορ Γουανιάμα είναι έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Λονδίνου.

Ο 26χρονος άσος που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2016 από τη Σαουθάμπτον αντί 15 εκατ. ευρώ, ήταν εκτός δράσης από τον περασμένο Αύγουστο, όταν τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο, στο ματς κόντρα στην Μπέρνλι.

Ο Γουανιάμα αποτελούσε διακαή πόθο του τεχνικού της Τότεναμ, αφού είχε συνεργαστεί μαζί του στη Σαουθάμπτον, και όταν αποκτήθηκε πήρε και τη φανέλα του βασικού.

«Ο Βίκτορ είναι στο τελικό στάδιο της επιστροφής του στα παιχνίδια. Εχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και σύντομα θα είναι στη διάθεση μας», δήλωσε σχετικά ο Ποκετίνο.

Ο Γουνιάμα δεν θα είναι στην αποστολή των Σπερς στο αυριανό (εκτός έδρας) αγώνα κόντρα στην Μπέρνλι, αλλά σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου, θα επανέλθει, στα παιχνίδια της Τότεναμ με Σαουθάμπτον, Σουόνσι ή Γουέστ Χαμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ