Χωρίς Πογκμπά και Ντε Χέα η Γιουνάιτεντ απέναντι στη Λίβερπουλ

Χωρίς Πογκμπά και Ντε Χέα η Γιουνάιτεντ απέναντι στη Λίβερπουλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Λίβερπουλ (20/10, 18:30) στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Premier League, με τον Σόλσκιερ να μην μπορεί να υπολογίζει στους Πογκμπά και Ντε Χέα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση των τελευταίων ετών, αντιμετωπίζει την «απόλυτη» Λίβερπουλ (20/10, 18:30), η οποία θέλει να επεκτείνει το σερί της στις 9 συνεχόμενες νίκες.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναμένεται να έχουν δύο πολύ σημαντικές απουσίες, αλλά και μία σημαντική επιστροφή. Συγκεκριμένα ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο χωρίς τους Πολ Πογκμπά και Νταβίντ Ντε Χέα.

Ο Γάλλος μέσος έχει λέιψει από τα δύο τελευταία παχνίδια της ομάδας του, ενώ ο Ισπανός γκολκίπερ στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στο ματς της εθνικής Ισπανίας με την Σουηδία.

Βέβαια, στο στρατόπεδο των «Κόκκινων Διαβόλων» υπάρχουν και θετικά, καθώς ο Αντονί Μαρσιάλ μετά από απουσία μεγάλου διαστήματος, επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, συγκεντρώνοντας και πιθανότητες ν’ αγωνιστεί στο ντέρμπι με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ