Μάντσεστερ Σίτι: Χάνει για ένα μήνα Ρόδρι και Ζίντσενκο

Μάντσεστερ Σίτι: Χάνει για ένα μήνα Ρόδρι και Ζίντσενκο

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε στο διάστημα απουσίας των Ρόδρι και Ζίντσενκο, στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Άστον Βίλα (26/10, 14:30).

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στην αμυντική γραμμή της ομάδας του, μετά τους συνεχόμενους τραυματισμούς.

Στον μεσοβδόμαδο αγώνα με την Αταλάντα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα παρέταξε την ομάδα του με τους Ρόδρι και Φερναντίνιο στο κέντρο της άμυνας. Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με την ιταλική ομάδα, όμως, ο Καταλανός τεχνικός είδε και τον Ρόδρι να αποχωρεί τραυματίας. Το μόνο θετικό είναι ότι επέστρεψε στη δράση ο Νικολάς Οταμέντι.

Στα ζητήματα αυτά, αναφέρθηκε ο Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου με την Άστον Βίλα (26/10, 14:30) για την δέκατη αγωνιστική της Premier League.

«Μου είπε το ιατρικό επιτελείο ότι μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες θα είναι έτοιμος», ανέφερε ο προπονητής της Σίτι, ενώ για τον Ζίντσενκο, ο οποίος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ανέφερε:

«Δεν ήταν κάτι πολύ σημαντικό, του έγινε ένας καθαρισμός στο γόνατο, θα χρειαστεί περίπου 6 εβδομάδες για να επιστρέψει». Αυτό σημαίνει ότι περιορίζονται ακόμα περισσότερο οι λύσεις στην άμυνα των Άγγλων.

Να θυμίσουμε ότι οι «πολίτες» έχουν μειώσει στους 6 βαθμούς την απόσταση από τη Λίβερπουλ και θέλουν να πετύχουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ