Γκουαρδιόλα: «Κάθε 4-5 λεπτά παίρνεις μια απόφαση στο ποδόσφαιρο»

Γκουαρδιόλα: «Κάθε 4-5 λεπτά παίρνεις μια απόφαση στο ποδόσφαιρο»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε ότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να παίρνεις μια απόφαση κάθε 4-5 λεπτά ακόμα και αν αυτή είναι λάθος.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποτελεί έναν από τους καλύτερους προπονητές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Soccer AM αναφέρθηκε στους παίκτες που θαύμαζε, στα συναισθήματά του πριν από ένα ματς.

Ο Καταλανός τεχνικός αναφέρθηκε στο καλύτερό του τρόπαιο μέχρι τώρα, αλλά και στα λάθη του.

Οι δηλώσεις του Γκουαρδιόλα:

Για τον παίκτη που θαύμαζε: «Μπερντ Σούστερ… Έπαιζε στη Μπαρτσελόνα, Γερμανός. Με μαλλιά… πιο όμορφα από τα δικά μας. Ήταν είδωλό μου τότε. Έπαιζε στο κέντρο. Αυτός και ο Πλατινί ήταν οι ήρωές μου».

Για τα συναισθήματά του πριν από τα ματς: «Πάντοτε είμαι νευρικός πριν από παιχνίδια… Περισσότερο ήμουν νευρικός στο ντεμπούτο μου ως ποδοσφαιριστής παρά ως προπονητής. Ήμουν 19 ετών τότε… Έπαιζα στο Καμπ Νόου μπροστά σε τόσο κόσμο…»

Για το τρόπαιο που θεωρεί πως ήταν το καλύτερο απ’ όλα: «Το πρώτο πρωτάθλημα ήταν το καλύτερο. Ήμασταν πολύ καλοί. Νικήσαμε στη Μαδρίτη 6-2. Νικήσαμε 12 σερί ματς»

Για τα λάθη του: «Τα μεγαλύτερα λάθη γίνονται όταν διώχνεις έναν παίκτη ή αγοράζεις έναν άλλον… Μπορεί να διώξεις έναν και μετά να καταλάβεις ότι μπορούσε να συνεχίσει άλλες δυο σεζόν και αυτός που αγοράζεις είναι χειρότερος από αυτόν που είχες και έφυγε… Στο ποδόσφαιρο παίρνεις μια απόφαση κι ακόμα κι αν είναι λάθος, σε 4-5 λεπτά πρέπει να πάρεις μια άλλη… Πρέπει να το ξεχνάς και να προχωράς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ