Μάντσεστερ Σίτι: Οριστικά εκτός από το ντέρμπι με την Λίβερπουλ ο Έντερσον

Μάντσεστερ Σίτι: Οριστικά εκτός από το ντέρμπι με την Λίβερπουλ ο Έντερσον

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε γνωστό ότι ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ και τη θέση του θα πάρει ο Κλαούντιο Μπράβο.

Σταματημό δεν έχουν τα προβλήματα για την Μάντσεστερ Σίτι ενόψει του ντέρμπι με την Λίβερπουλ την Κυριακή (18:30) στο «Anfield». Mε τους Νταβίντ Σίλβα, Ρόντρι, Ζιτσένκο, Λαπόρτ και Σανέ να είναι ήδη εκτός, στις απουσίες προστέθηκε και ο Έντερσον.

Ο τερματοφύλακας των «Πολιτών» που τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στο ματς του Champions League κόντρα στην Αταλάντα δεν θα καταφέρει να παίξει στο ντέρμπι όπως έκανε γνωστό ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου για το ματς.

Ο Κλαούντιο Μπράβο θα είναι αυτός που θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, όπως και την Τετάρτη όταν αντικατέστησε τον Έντερσον στο ημίχρονο αλλά στη συνέχεια αποβλήθηκε και κλήθηκε να φορέσει γάντια τερματοφύλακα ο Κάιλ Γουόκερ μέχρι το τέλος του ματς.

Ο Καταλανός προπονητής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Έντερσον δεν μπορεί να παίξει την Κυριακή. Έχουμε όμως έναν άλλο κορυφαίο φύλακα. Ο Κλαούντιο Μπράβο μπορεί επίσης να το κάνει. Κέρδισε επίσης το Κύπελλο και το League Cup και είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας και για εμάς και για την εθνική ομάδα της Χιλής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ