Χαρτ : Θέλει να φύγει από τη Γουέστ Χαμ

Χαρτ : Θέλει να φύγει από τη Γουέστ Χαμ

Δεν θέλει να παραμείνει άλλο στην Αγγλία και τη Γουέστ Χαμ ο Τζο Χαρτ και ψάχνεται για μεταγραφή σε ιταλική ομάδα.

Ο Τζο Χαρτ δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στο Λονδίνο. Ο τερματοφύλακας της Γουέστ Χαμ έχει χάσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Ντέιβιντ Μόγιες και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, σύμφωνα με πληροφορίες της Sun. Ο Άγγλος γκολκίπερ είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει σε ομάδα της Ιταλίας ως δανεικός.

Ο σκοπός του Χαρτ είναι η συμμετοχή με την Εθνική του ομάδα στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. Παρόλο που αγωνίστηκε βασικός στα 14 πρώτα παιχνίδια της Premier League, η ήττα με 4-0 από την Έβερτον στις 3 Δεκέμβρη σε συνδυασμό με την άσχημη εμφάνιση του 30χρονου τερματοφύλακα. Έτσι, τη θέση του στα γκολπόστ των Λονδρέζων έχει πάρει ο Αντριάν.

Ο Μόγιες επέλεξε να τον χρησιμοποιήσει στο ματς με την Άρσεναλ για το EFL Cup (ήττα με 1-0 για τη Γουέστ Χαμ), αλλά ο Χαρτ φυσικά δεν μπορεί να μείνει ικανοποιημένος με αυτό. O πρώην τερματοφύλακας της Τορίνο και της Μάντσεστερ Σίτι εξετάζει την περίπτωση να φύγει ως δανεικός με προορισμό τη Serie A. Αυτό, διότι την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια με τη φανέλα της Τορίνο. Άρα, είναι φυσικό ότι θέλει να παίζει βασικός και συνάμα να είναι μέλος ομάδας από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η Νάπολι αποτελεί μια ομάδα που θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες του Χαρτ, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Πέπε Ρέινα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ωστόσο τίποτα δεν επιβεβαιώνεται ακόμα. Το σίγουρο είναι πως το νέο έτος δύσκολα θα βρει τον Χαρτ με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ