Ξεκινάει προπονήσεις με τη Γιουνάιτεντ ο Μάντζουκιτς

Ξεκινάει προπονήσεις με τη Γιουνάιτεντ ο Μάντζουκιτς

Ο Μάριο Μάντζουκιτς έχει συμφωνήσει για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με τη Γιουνάιτεντ, απομένει μόνο η συγκατάθεση της Γιουβέντους κι έτσι ο Κροάτης μεταβαίνει στο Μάντσεστερ για να αρχίσει προπονήσεις.

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την πλευρά της Γιουβέντους για την απόκτηση του Μάριο Μάντζουκιτς τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ο Κροάτης δεν είναι στα πλάνα του Μαουρίτσιο Σάρι στην Γιουβέντους έχοντας μείνει εκτός ομάδας από την στιγμή που ανέλαβε ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι.

Για αυτό τον λόγο και έχει αποφασίσει πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την οποία έχει δώσει τα χέρια για τους προσωπικούς του όρους.

Όπως αναφέρουν ιταλικά και αγγλικά ΜΜΕ η Γιουβέντους δείχνει να έχει ρίξεις τις απαιτήσεις της για τον 33χρονο επιθετικό και από τα 15 εκατ. ευρώ που ζητούσε το καλοκαίρι έχει πέσει στα 10, κάτι που σημαίνει ότι είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Μάλιστα ο Μάντζουκιτς θέλει να πάει από τις αρχές Δεκεμβρίου στο Μάντσεστερ για να ξεκινήσει άμεσα την διαδικασία προσαρμογής ώστε τον Ιανουάριο να είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί, κάτι που αναμένεται να γίνει πράξη και σε λίγες βδομάδες θα ξεκινήσει προπονήσεις στο Κάρινγκτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ