Τότεναμ: Πληροφορίες για συμφωνία με τον Μουρίνιο

Τότεναμ: Πληροφορίες για συμφωνία με τον Μουρίνιο

Ο πάγκος της Τότεναμ αναμένεται να μην συμπληρώσει ούτε ένα 24ωρο κενός, αφού ο Ζοσέ Μουρίνιο εμφανίζεται έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Στο πρώτο δίωρο μετά την απόλυση του Μαουρίτσιο Ποκετίνο διαδιδόταν σαν υποψήφιος… Το βράδυ της Τρίτης «διέρρευσαν» οι πρώτες πληροφορίες για προκαταρκτικές συζητήσεις… Τελικά, τα χαράματα της Τετάρτης, η συμφωνία παρουσιάζεται κλεισμένη…

Άγγλοι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν στα social media ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο αποδέχτηκε την πρόταση του Ντάνιελ Λίβι και θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν θα χρονοτριβήσει καθόλου και θα κοουτσάρει απ’ ευθείας στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Λονδίνου.

Πλέον, οι οπαδοί της Τότεναμ περιμένουν τις εξελίξεις στη διάρκεια της ημέρας. Είτε η διοίκηση θα επιβεβαιώσει την πρόσληψη του Μουρίνιο, είτε να διαψεύσει και να στραφεί σε άλλον για τον πάγκο της. Ωστόσο, όλα συνηγορούν ότι η πληροφορία είναι έγκυρη και προέκυψε μετά από ολονύχτια διαπραγμάτευση.

Ασφαλώς, το κίνητρο για τον Ζοσέ Μουρίνιο είναι μεγάλο. Ο πάλαι ποτέ Special One θεωρείται ξεπερασμένος, απέτυχε εμφατικά στη Μάντσεστερ Γουνάιτεντ και στην Τότεναμ θα βρει την ευκαιρία για απαντήσεις. Γιατί αν δεν τα καταφέρει ούτε εκεί, τότε η εποχή του θα έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί, τουλάχιστον στο τοπ επίπεδο της Premier League…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ