Απολαυστικός Μουρίνιο: «Είμαι πάντα σε φόρμα»

Απολαυστικός Μουρίνιο: «Είμαι πάντα σε φόρμα»

Με περίσσια αυτοπεποίθηση ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία της Τότεναμ ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως έγινε εμφανές και από τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των «σπιρουνιών».

Αναμονή τέλος για τον Ζοσέ Μουρίνιο! Έπειτα από 11 μήνες εκτός εργασίας μετά και τη λύση της συνεργασίας του με τη Γιουνάιτεντ, ο Πορτογάλος τεχνικός επιστρέφει στους πάγκους για να αναλάβει τα ηνία της Τότεναμ.

Τα «σπιρούνια» ανακοίνωσαν εντός της εβδομάδας την πρόσληψη του «Special One» στη θέση του Μαουρίσιο Ποκετίνο, ο οποίος πλήρωσε το «μάρμαρο» για το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας στη φετινή Premier League.

Πλέον, είναι χρέος του Μουρίνιο να επαναφέρει τους Λονδρέζους σε θετική τροχιά και από τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Τότεναμ έκανε σαφές πως είναι σίγουρος ότι θα το πετύχει.

Κληθείς να τοποθετηθεί πάνω στα… λάθη που θα κάνει στη νέα του ομάδα, ο Πορτογάλος έδωσε απολαυστική απάντηση και συγχρόνως φάνηκε πιο ανανεωμένος από ποτέ:

«Δεν θα κάνω τα ίδια λάθη, θα κάνω καινούργια. Δεν θα πω ότι είμαι περισσότερο σε φόρμα, είμαι πάντα σε φόρμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 56χρονος, ο οποίος δεν χάνει ποτέ την πίστη στις δυνατότητές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ