Γουέστ Χαμ – Τότεναμ 2-3

Γουέστ Χαμ – Τότεναμ 2-3

Ο Special One, Ζοσέ Μουρίνιο, έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Τότεναμ και τα «σπιρούνια» επικράτησαν με 3-2 εκτός έδρας της Γουέστ Χαμ και περιμένουν την Τρίτη τον Ολυμπιακό.

Η Τότεναμ με την αύρα του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας, επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας της Γουέστ Χαμ, πετυχαίνοντας νίκη στην Premier League μετά τις 28 Σεπτέμβρη.

Μέχρι το 65′ τα «σπιρούνια» δεν απειλήθηκαν καθόλου και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Σον, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε και μία ασίστ. κατάφεραν να προηγηθούν με 0-3. Το σκορ άνοιξε ο Σον στο 36′, ενώ στο 43′ ο Λούκας Μόουρα έκανε το 0-2 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49′ ο Κέιν έκανε το 0-3.

Μετά το 65ο λεπτό η Γουέστ Χαμ ανέβασε την απόδοσή της και σε συνδυασμό με τη χαλάρωση των παικτών της Τότεναμ, κατάφερε να πετύχει 2 γκολ. Το πρώτο στο 73′ με τον Μιχαΐλ Αντόνιο και το δεύτερο στο 95΄με τον Ογκμπόνα, αλλά δεν πρόλαβε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Τότεναμ στο αγγλικό πρωτάθλημα από τον περασμένο Γενάρη, όταν και είχαν επικρατήσει της Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ» με 2-1.

Πλέον η Τότεναμ περιμένει τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο την Τρίτη (26/11, 22:00) για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η ενδεκάδα της Τότεναμ (4-2-3-1): Γκαζανίγκα, Οριέ, Σάντσεζ, Αλντερβάιρελν, Ντέιβις (75′ Ρόουζ), Γουίνγκς, Ντάιερ, Σον, Ντέλε Άλι (79′ Έρικσεν), Λούκας (82′ Σισοκό), Κέιν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ