Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Κλείνει μυθική συμφωνία για τη φανέλα της

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Κλείνει μυθική συμφωνία για τη φανέλα της

Η Μάντσεστερ Γιουναιτεντ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει ένα «χρυσό» deal για αλλαγή χορηγού στη φανέλα της, που θα της αποφέρει έσοδα που θα ξεπεράσουν τα 80 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί ένα από τα κορυφαία brand του κόσμου, αν όχι το καλύτερο με συνεχείς και σπουδαίες εμπορικές συμφωνίες. Οι κόκκινοι διάβολοι μάλιστα είναι πολύ κοντά και σε ακόμα μια τεράστια συμφωνία για αλλαγή χορηγού στη φανέλα, η οποία μπορεί να τους αποφέρει παραπάνω από 80 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Η Γιουνάιτεντ που δεν τα πηγαίνει τόσο καλά στο αγωνιστικό κομμάτι εδώ και μια εξαετία, έχει γιγαντώσει ακόμα περισσότερο το brand της, αφού στο εμπορικό κομμάτι κλείνει τη μια συμφωνία μετά την άλλη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αγγλία, η Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να φτάσει σε μυθικό deal με την κινεζική εταιρία Haier, η οποία έχει στο «ρόστερ» της και τις γνωστές σκούπες Hoover και να έχει ακόμα περισσότερα έσοδα.

Συγκεκριμένα, η κινεζική εταιρία, προσφέρει στον σύλλογο ένα ποσό που ξεπερνάει τα 80.000.000 ευρώ και πρόκειται να μπει στη φανέλα της Γιουνάιτεντ αντικαθιστώντας την Chevrolet, η οποία αποφέρει 70.000.000 ευρώ τον χρόνο στο κλαμπ και ολοκληρώνει τη συνεργασία της το 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ