Μουρίνιο: Δεν θα άλλαζα την Τότεναμ με καμία ομάδα

Μουρίνιο: Δεν θα άλλαζα την Τότεναμ με καμία ομάδα

Ενθουσιασμένος με τις πρώτες του εντυπώσεις από την Τότεναμ ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Τρελαμένος με την Τότεναμ ο Ζοσέ Μουρίνιο με τον Πορτογάλο τεχνικό να μιλάει με τα καλύτερα λόγια τη νέα του ομάδα. Ο Μουρίνιο με αφορμή το ματς με την Μπόρνμουθ αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από τους Spurs και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δεν θα τους άλλαζε για καμία άλλη ομάδα.

Αναλυτικά:

Τις πρώτες του εμπειρίες: «Είμαι τόσο καλά εδώ που όποια ομάδα του πλανήτη και να βάζατε μπροστά μου, δεν θα άλλαζα. Οι εγκαταστάσεις είναι οι καλύτερες που έχω δει ποτέ σε σύλλογο. Δεν είναι δα ότι έρχομαι εδώ και από μικρές ομάδες, οπότε φανταστείτε… Μόλις είδα όλα αυτά είπα… ουάου».

Τη σύγκριση της Τότεναμ με τις προηγούμενες ομάδες του: «Όλες οι ομάδες που ήμουν είχαν καλές συνθήκες. Η Τσέλσι, Η Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης το ίδιο, Η Ίντερ… Εδώ όμως είναι φανταστικά! Το γήπεδο είναι ολοκαίνουριο και είναι το καλύτερο στον κόσμο. Ξέρετε πόσο λατρεύω την Premier League, άφησα την Ρεάλ, που είναι ένα όνειρο για την πλειονότητα ανθρώπων σαν εμάς, για να έρθω στην Αγγλία και πραγματικά τη νιώθω ως το φυσικό μου περιβάλλον».

Το όραμα της ομάδας: «Το όραμα που έχει η Τότεναμ είναι εκπληκτικό. Μου δείχνει ότι σε όλα τα επίπεδα δουλεύει εξαιρετικά και αποτυπώνεται αυτό που θέλουν σε κάθε επίπεδο. Σε επίπεδο συναισθημάτων, οικογένειας, εγκαταστάσεων, συναισθημάτων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ