Γουότφορντ: Ετοιμάζεται να γυρίσει σε βρετανική λύση

Γουότφορντ: Ετοιμάζεται να γυρίσει σε βρετανική λύση

Ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την τεχνική ηγεσία της Γουότφορντ και ο Κρις Χάγκντον είναι το φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Ελληνική νοοτροπία… φαίνεται πως έχει αποκτήσει η διοίκηση της Γουότφορντ, η οποία προετοιμάζεται για τον τρίτο προπονητή στη φετινή σεζόν… Η ομάδα δεν αποδίδει τα αναμενόμενα, οπότε οι παράγοντες καταφεύγουν στην εύκολη λύση της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία.

Το «θύμα» θα είναι ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, για τον οποίο τελείωσε η ανοχή μετά την ήττα της Γουότφορντ με 2-1 από τη Σάουθαμπντον. Ο Φλόρες είχε αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του, Τσάβι Γκράθια, ο οποίος είχε απολυθεί την τέταρτη αγωνιστική της Premier League.

Οι Αγγλοί διοικούντες επέμειναν ισπανικά στην πρώτη αλλαγή προπονητή, όμως τώρα ετοιμάζονται να καταφύγουν σε βρετανική λύση. Ο Κρις Χάγκντον εμφανίζεται από τα ΜΜΕ ως ο επικρατέστερος να αναλάβει, αλλά ακόμα δεν έχει πει το «ναι».

Ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες ακόμα δεν έχει ενημερωθεί από τη διοίκηση της Γουότφορντ για τις προθέσεις της. Ωστόσο, οι αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν το βράδυ της Κυριακής ή το πρωί της Δευτέρας, ενώ πριν τη θετική απάντηση του Χάγκντον, ίσως να καθυστερήσουν οι εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ