Μουρίνιο: «Έχω εξαιρετική σχέση με τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ»

Μουρίνιο: «Έχω εξαιρετική σχέση με τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιστρέφει ως προπονητής της Τότεναμ στο «Όλντ Τράφορντ», υποστήριξε ότι έχει εξαιρετική σχέση με τους οπαδούς της Μάντσεστερ, αλλά ξεκαθάρισε ότι το κεφάλαιο έχει κλείσει οριστικά.

Η Τότεναμ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την 15η αγωνιστική της Premier League, με το γεγονός της αναμέτρησης να αποτελεί η επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο «Special One» έπειτα από 2,5 χρόνια στο Μάντσεστερ, καλείται να «πληγώσει» την πρώην ομάδα του και να κάνει το 4/4 στο τιμόνι των «Spurs».

Στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού παιχνιδιού, ο Μουρίνιο τόνισε ότι έχει εξαιρετική σχέση με τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ, ξεκαθαρίζοντας ότι το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει οριστικά για εκείνον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχω μια εξαιρετική σχέση με τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχω ξαναπάει στο «Ολντ Τράφορντ» απ΄ όταν έφυγα και με υποδέχθηκαν πολύ όμορφα. Βέβαια αύριο θα επιστρέψω ως προπονητής της ομάδας που θα προσπαθήσει να νικήσει τη Γιουνάιτεντ.

Δεν είμαι κακοποιός, δεν είμαι εχθρός αλλά είμαι ο προπονητής που προσπαθεί να κερδίσει εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτός είναι ο τρόπος που νομίζω ότι θα με κοιτάξουν».

Όσο για το κεφάλαιο των «κόκκινων διαβόλων» στην καριέρα του, το οποίο δεν στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία (αν και κατέκτησε League Cup, Europa League και Community Shield), ο «Special One» το χαρακτήρισε πολύ σημαντικό: «Ειλικρινά, η Γιουνάιτεντ ήταν για μένα ένα βιβλίο εμπειριών, έχει γραφτεί στο βιβλίο ιστορίας μου».

Για το εάν έχει κλείσει το κεφάλαιο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει πλέον για μένα. Έφυγα από την ομάδα, πήρα το χρόνο μου να επεξεργαστώ όλα όσα συνέβησαν και τώρα είμαι στην Τότεναμ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ